U.K.E. Eskubaloia Facebooken         U.K.E. futbola Facebooken
HASIERA | Castellano
[2016/05/02] APIRILAK 30 ETA MAIATZAK 1 ASTEBURUKO EMAITZAK
ESKUBALOIKO INFANTIL MUTILAK GIPUZKOAKO TXAPELKETAKO AMAIERAKO FASERA SAILKATZEKO PARTIDA BATERA DAUDE

Aurreko larunbatean partida garrantzitsua jokatu zen Urnietan Urnieta Ñam Restaurantes eta Errenteriako Ereintzaren artean, bi taldeek Gipuzkoako Txapelketaren amaierako fasera sailkatzeko aukera jokoan baitzuten. Urnietarrei garaipena besterik ez zien balio eta helburua modu bikainean lortu zuten, Eneko Salaberriaren eta Borja Rodriguezen mutilek lehenengo zati ikusgarria jokatu baitzuten bai defentsan zein erasoan. Horrela, atsedenaldirako 11 goleko errenta alde zuten UKEkoek. Bigarren zatian joko-maila ona erakusten jarraitu zuten urnietarrek eta Ereintzak ez zuen partidari buelta emateko aukerarik. Azkenean, 29-15 etxekoen alde. Hortaz, hurrengo asteburuan Amenabarri irabazten badiote Zarautzen, UKEkoak Gipuzkoako Txapelketako amaierako faserako lehenengo postuan sailkatuko lirateke eta finalerdietan beste multzoko bigarren sailkatuaren aurka jokatuko lukete.

Bi infantil nesken taldeek ere garaipena eskuratu zuten: Urnieta Kamoxeko bigarren urteko neskek partida ona jokatu zuten eta Carlos Fierro eta Xabat Salaberriaren neskek Bera Berari irabazi zioten 12-20. Malen Morandeirak ez jokatu arren Gipuzkoako selekzioaren deialdiagatik, gainontzeko taldekideek primeran jokatu zuten eta nabarmentzekoa batez ere Nahiak jokatutako partida.

Urnieta Altuna Autobuseko lehenenego urteko infantil neskek 26-18 irabazi zioten Ereintzari. UKEko txikienek ere partida ona jokatu zuten eta Kontxi Estevez, Beñat Senperena eta Iñigo Perezek entrenatutako taldeak beraien aurkariari hasieratik amaieraraino gailendu ziren.

Aipatzekoa da UKEko hiru infantil taldeak egiten ari diren denboraldi bikaina, hirurak Gipuzkoako Txapelketa jokatzen ari baitira.