U.K.E. Eskubaloia Facebooken         U.K.E. futbola Facebooken
HASIERA | Castellano
[2016/02/11] OTSAILAREN 5EKO EMAITZAK

SENIOR NESKEK EZIN IZAN ZUTEN AIALA B MENDERATU

Aurreko ostiralean jokatu zen partidan Urnieta Larrialdiakeko neskek 22-24 galdu zuten Zarautzeko Aiala Bren aurka. Nahiz eta norgehiagoka ondo hasi UKEkoentzako, kanpokoek azkar lortu zuten markagailuari buelta ematea. Etxekoen joko-erasoa motela zen, oso aurreikusteko modukoa eta jaurtiketetan ez ziren fin ibili etxekoak. Ondorioz, atsedenaldira 8-11 iritsi ziren, zarauztarren alde. Bigarren zatiak lehenengoak bezala jarraitu zuen, Aialakoak beti 2-3 goleko abantaila zuten eta etxekoek ez zuten lortzen emaitza berdintzea, hauen defentsa ez baitzen oso sendoa eta erasoan asmatu gabe jarraitzen baitzuten. Hala ere, 15. minutuan Victor Rodriguezen neskek partida lehenengo aldiz berdintzea lortu zuten (15-15) baina defentsan egindako akats batzuek Zarautzek berriro ere aurrea hartzea ahalbidetu zuten. Amaieran, gorritxoek partida eskura eduki zuten, gol bakarrarera jartzea lortu baitzuten, baina ez zuten ondo defendatu zarauztarren azken erasoa eta azkenean 22-24 galdu zuten

Hortaz, atzera pausoa aurreko jardunaldikoa eta lanean jarraituko beharko dute berriro ere garaipenak eskuratzeko.