U.K.E. Eskubaloia Facebooken         U.K.E. futbola Facebooken
HASIERA | Castellano
[2013/12/09] ABENDUANREN 6,7 ETA 8KO EMAITZAK

MECANIZADOS KAMOX KADETE NESKEN TALDEAK, DATORREN ASTEBURUAN JOKATUKO DU AZKEN FASERAKO SARRERA.

Bigarren urtekoak diren kadete nesken Mecanizados Kamox taldeak Ordiziaren aurka 16-11ko emaitzaz Gipuzkoako txapelketako azken faserako sailkatzeko aurrera pauso bat eman die.

Defentsan oso ongi ibili ondoren lehen zatian, sei tantoen aldearekin joan ziren atsedenaldira 10-4ko markagailuaz, itzuleran Ordiziako taldeak planteaturiko defentsak gure neskei sufriarazi zien, eta honek Ordizia lau goletara gerturatu zuen. Victor Rodriguez eta Iñaki Ibañezek entrenatzen duten taldeko neskek ordea, Ordiziari aurre egin eta ez zien garaipenarekin egiten utzi.

Datorren astean Gasteiza doaz Consulting Alavésekin beraien indarrak neurtzera, eta hango berdinketa batek finalerako txartela emango lieke.

Bestalde, Usurbil-UKE jubenil taldeak Tolosaren aurka ere partida galdu zuen 24-37 markagailuarekin.

Gure mutilen partido kaskarra Tolosa momentu guztietan beraien gainetik zegoela argi ikusi zena, eta beren mailako talderik gogorrena dela  erakutsiaz.Urnietarrek erakutsiriko fisiko ikaragarria ez zen nahikoa izan Tolosari aurrea hartzeko, nor inongo zalantzarik gabe txapelketarekin egiteko gogor lanean ari den.

Orainarteko sentsazio onak gogoan hartu eta Eibarri aurre egitea tokatzen zaie gure mutilei.

Senior taldeak Usurbil hartu zuen etxean baina 24-26 markagailuarekin; lehen atzeraturiko partida batean.

Urnieta Balerdi Harategiak irteera hotza eta makala egin zuen, hasieratik Usurbil aurretik jarri zen 1-6 markagailuaz eta gure mutilek ezin izan zuten aurrea hartu.

Aurkari honen aurrean galtzeak aurrera begira gogor lan egitea dakar.

Gainerantzeko taldeek atsedena izan zuten zubia izan den asteburu honetan.