U.K.E. Eskubaloia Facebooken         U.K.E. futbola Facebooken
HASIERA | Castellano
[2014/02/11] OTSAILAREN 8 ETA 9 ASTEBURUKO PARTIDUEN EMAITZAK

UKE SENIOR NESKEN GARAIPEN EDERRA EGIAren AURREAN

Alden handiaz lortu zuten garaipena, Urnieta London School nesken senior taldeak larunbat arratsaldez Egiaren aurrean kiroldegian. Jokoaren alde guztietan Urnietarren  maila hobea argi geratu zen.

Denboraldi honetan zehar, Urnietako kantxa bisitatu duen talderik bajuena mailaz izan da Egiakoa. Atsedenaldian 19-5eko markagailuak argi erakusten zuen jokoaren diferentzia bi taldeen artean. bigarren zatian gure neskak ez ziren lasaiatu, eta besteetan tanteatzen ez duten neskek ere, horretarako aukera izan zuten, 34-15eko emaitzaz, Urnietarrek etxean bi tanto gehiago.

Infantil nesken garaipenarekin hasi zen eguna, larunbat goizean Egia hartzen zuten, ez zuten tantoak etxeratzeko arazo gehiegirik izan, horrela, taulako bostgarren postuan daude orain.

Ez zuten zorte bera izan Urnieta Guria taldeko infantil mutilek, Usurbila zihoazen taulako bigarrenen aurka, tanto bakar bateko aldea zutenekin jokatzera. Partida oso berdindua, lehen zatian, Usurbilgo eskubiko lateralak arazoak eman zizkien, bigarren zatian defentsa hobea landuz, partidan zehar bitan berdintzea lortu zuten.

Arbitroaren zenbait erabakik, partiduaren momenturik konkretuenetan aukerak izatea ekidin zuten. Partidua galtzea mingarri egin zitzaien gure mutilei, 23-21 galdu bait zuten, lehen fase osoa partidurik galdu gabe egin ondoren; orain Gipuzkoako txapelketako azken fasea jokatuko dute.

Urnieta Balerdi taldeko senior mutilek, 28-26 galdu zuten Pasaiako Donibaneri egin zieten bisitan. Partida gogorra fisikoki, azken momentu arte gureek gogor eutsi zioten arren ezin izan zuten garaipena lortu. Aipagarria benetan, azken partidu hauetan gure senior mutilek izan duten bilakaera. Datorren partiduan ez dute lan erraza, sailkapeneko lehen postuan dagoen Irun hartzen bait dute etxean.